Willie Akker - Werken bij Thuisgenoten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Geen categorie

Willie Akker

 

Het verhaal van

Willie Akker

Huishoudelijke ondersteuner

Bij Thuisgenoten zorgen wij ervoor dat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Onze professionele zorgverleners staan voor de cliënten klaar met de best mogelijke zorg en ondersteuning. Zo ook Willie Akker, wij spraken haar over haar werk als huishoudelijke ondersteuner bij Thuisgenoten.

“Het werk als huishoudelijke ondersteuner vind ik geweldig. Naast dat ik zorg voor een schoon huis, heb ik ook erg goed en leuk contact met mijn cliënten. Ik werk met vaste cliënten en maak met hen vaak een praatje tussendoor. Op deze manier leer je de cliënten goed kennen en heb ik een heel prettige band met hen kunnen opbouwen.”

Huishoudelijke ondersteuners binnen Thuisgenoten hebben ook een signalerende functie. Zodra de situatie bij de cliënt is veranderd en zij mogelijk meer zorg nodig hebben koppelen zij dit gelijk terug aan hun planner. Willie vertelt: “Ik heb een keer een cliënt gehad die zo verslechterde dat alleen mijn hulp niet meer voldoende was. Deze situatie heb ik gelijk besproken met mijn planner en het was duidelijk dat deze cliënt meer ondersteuning nodig had. Het is als huishoudelijke ondersteuner belangrijk dat je aan de bel trekt bij een veranderende situatie. Zo kunnen we de cliënt de juiste zorg en ondersteuning blijven bieden en dat is waar wij voor staan!”

Willie vervolgt: “Het mooiste aan mijn werk is hoe dankbaar en vriendelijk de cliënten zijn. Voordat ik mijn jas weer heb aangetrokken, ben ik al meerdere keren bedankt voor mijn hulp. Dat vind ik zo mooi aan mijn werk en maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.”

Werken bij Thuisgenoten
Wil jij ook wat betekenen voor onze cliënten? En wil jij, net als Willie, met veel plezier naar je werk gaan? Kom dan werken als huishoudelijke ondersteuner binnen Thuisgenoten! Kijk voor meer informatie en om te solliciteren op: www.werkenbijthuisgenoten.nl