Verzorgende IG - Werken bij Thuisgenoten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Geen categorie

Verzorgende IG

 

Ik heb het gevoel dat ik bijdraag aan de zorg!

Als Verzorgende IG ben je te gast bij cliënten thuis en achter elke voordeur tref je een ander persoonlijk verhaal. Je ondersteunt cliënten bij dagelijkse bezigheden, zoals opstaan, wassen, douchen, aankleden etc. Daarnaast ben je ook EVV’er van een aantal cliënten. Geen dag is hetzelfde wat het werk erg divers maakt. Er wordt veel gevraagd van je professionaliteit, creativiteit en zelfstandigheid. Als betrokken zorgprofessional geef jij je cliënten aandacht. In de vertrouwde omgeving van de cliënt bied jij kwaliteitszorg. Jouw drijfveer is de zelfredzaamheid van de cliënten, daar doe je het voor. Je zet je in om cliënten zo lang en gelukkig mogelijk (thuis) te laten wonen.

Kijk jij naar de persoon met een menselijke én medische blik? Signaleer je een veranderende gezondheidssituatie, eenzaamheid of andere zaken? Dan leg je dit vast in het zorgplan, zodat de zorg nog beter kan worden afgestemd.

Zelfstandig,
maar onderdeel van een team

Thuiszorg
In de thuiszorg werk je zelfstandig, maar je bent wel onderdeel van een zelforganiserend team. Je werkt de ochtend, middag, avond en/of weekenddiensten. Door de zelforganiserende teams ontstaat er meer eigen verantwoordelijkheid voor medewerkers, minder sturing op details vanuit de leiding en een verdeling van taken waarin medewerkers onderling tot beslissingen komen. Hiermee kunnen onze medewerkers snel, flexibel en efficiënt reageren op de ontwikkelingen die op hen afkomen.

In het team werken vaak stagiairs en leerlingen mee. Jij draagt je steentje bij aan de ontwikkeling van onze toekomstige professionals! En samen geven jullie de beste zorg aan onze cliënten!

Woonzorglocaties
Naast de thuiszorg, heeft Thuisgenoten ook de beschikking over diverse woonzorglocaties, namelijk in Wierden, Vroomshoop, Hengelo, Almelo en Haaksbergen. De appartementen binnen deze locaties zijn ruim en comfortabel en daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar cliënten gezellig samen kunnen zijn. Je bent als Verzorgende IG in de woonzorg samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg van onze cliënten bij onze locatie. Hierbij lopen je taken uiteen van voorbehouden handelingen tot ADL. Het signaleren van problemen en het inlichten/raadplegen van de coördinerend verpleegkundige of locatie manager. Je werkt op basis van de indicatie en observeert of deze nog altijd aansluit bij de behoeften van de cliënten. Het stimuleren van zelfredzaamheid en het creëren van veiligheid en geborgenheid is van groot belang binnen deze functie. Je hebt regelmatig contact met de familie van bewoners voor de afstemming van de optimale zorg.

Voor deze functie vragen wij een mbo diploma niveau 3 Verzorgende IG. Ben je nog niet in het bezit van dit diploma? Kijk dan snel verder op de pagina opleiden of omscholen welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Jij verdient Thuisgenoten!

 Kom naar onze inloopavond en ontdek waarom!

Het maakt niet uit of je net bent afgestudeerd, op zoek bent naar een bijbaan of al enige jaren ervaring hebt in de zorg.