jij verdient Thuisgenoten - Werken bij Thuisgenoten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Geen categorie

Ook jij verdient Thuisgenoten!

Plezier in je werk, Thuisgenoten

Waarom ik Thuisgenoten verdien? Simpel!

Welkom, wij zijn Thuisgenoten: een thuiszorgorganisatie in de provincies Overijssel, Gelderland, Groningen en Drenthe die écht aandacht heeft voor haar cliënten. Bij Thuisgenoten streven we ernaar om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen, met de zorg die een cliënt nodig heeft en aandacht voor alles wat het leven de moeite waard maakt. 

Bij Thuisgenoten leveren we dagelijks met ruim 1.700 collega’s verantwoorde en kwalitatief goede zorg aan onze cliënten. Met elkaar bieden we verschillende vormen van thuiszorg: van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en van begeleiding tot persoonlijke verzorging. Wanneer thuis wonen (tijdelijk) niet mogelijk is, verzorgen wij cliënten in onze kleinschalige woonzorglocaties, met als uitgangspunt “net als thuis”. Kijk op www.thuisgenoten.nl voor meer informatie over Thuisgenoten.

In alles wat we doen, staat onze cliënt centraal, maar ook investeren we graag in onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn en zich verbonden voelen met onze organisatie. Vanuit alle afdelingen worden medewerkers betrokken bij de ontwikkelingen en projecten binnen Thuisgenoten.

Wat betekent werken bij Thuisgenoten voor jou?

Werken bij Thuisgenoten betekent werken in een zorgwereld vol met uitdagingen, afwisseling en professionaliteit. Bovendien krijg je bij ons alle ruimte om bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een verbindende rol vervullen. Het werkveld is veelzijdig en continu in beweging. Dat maakt werken bij Thuisgenoten erg uitdagend. Wij kenmerken ons door een open en informele cultuur. Naast professionaliteit vinden wij plezier hebben in je werk voor Thuisgenoten een belangrijke factor.

Voel jij je aangesproken? Lees dan hieronder waarom ook jij Thuisgenoten verdient.

Hopelijk spreken we je snel!

Jij verdient meer!

Wij zijn van mening dat jij als zorgmedewerker méér verdient, of dat nu gaat om meer werkplezier, meer betrokkenheid, meer balans of meer ontwikkeling: wij zijn bereid hierin te faciliteren.

 • Je bent van onschatbare waarde voor onze cliënten, van echte maatschappelijke betekenis;
 • Een open bedrijfscultuur waarbij je kan rekenen op je collega’s en leidinggevende;
 • Veel afwisseling in je werkzaamheden.

Meer werkplezier
Wij kenmerken ons door een open en informele cultuur, waarbij niet alleen cliënten, maar ook onze medewerkers centraal staan. Wij vinden het belangrijk dat je in een veilige en collegiale omgeving kan werken. Naast professionaliteit vinden wij plezier hebben in je werk voor Thuisgenoten een belangrijke factor. Doordat wij een compleet zorgaanbod bieden is er aan afwisseling geen gebrek!

 • Betrokkenheid bij projecten;
 • Betrokkenheid bij de ontwikkeling van de organisatie;
 • Betrokkenheid bij collega’s.

Meer betrokkenheid
Bij Thuisgenoten vinden wij het belangrijk dat jij je verbonden voelt met de organisatie. Vanuit alle afdelingen worden medewerkers betrokken bij de ontwikkelingen en projecten binnen Thuisgenoten. We willen onze organisatie blijven versterken en aanwezige kennis van medewerkers benutten. We werken vanuit het wij-gevoel, samen staan we sterk.

 • Een gezonde balans tussen werk en privé;
 • Een goede balans tussen inspanning en ontspanning;
 • Meer afwisseling in je werkzaamheden.

Meer balans
Bij Thuisgenoten snappen we dat werken in de zorg het nodige van je privéleven vergt. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je werkuren- en dagen in overleg zelf in te richten. Ook hoef je bij ons geen nachtdiensten te draaien, wel zo prettig! Naast het harde werken zorgen wij voor voldoende ontspanning en afwisseling, hierdoor verlagen we de werkdruk voor jou.

 • Een mooie loopbaan, waar jij de regie over houdt;
 • Een innovatief en gevarieerd opleidingsaanbod;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Meer ontwikkeling
Creëer je eigen kansen bij Thuisgenoten! Er zijn diverse mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie of om je op te laten leiden. Zo leg je een nieuw pad aan waarop je voldoening vindt en creëer je zelf de kansen om te groeien.

Je krijgt hier écht de kans je te ontwikkelen

Jolanda werkt al jaren als Verzorgende IG bij Thuisgenoten, met veel plezier. Wat ze zo leuk vindt?

Jolanda: “Uiteraard het contact met klanten, dat je écht het verschil kan maken en je merkt dat ze dat waarderen. Daarnaast ben ik samen met een collega ook verantwoordelijk voor de planning bij woonzorglocatie Oranjeplein. We roosteren iedereen gezond in, dat betekent dat we rekening proberen te houden met ieders situatie en wensen. Ook daarin merk je de waardering van de collega’s.”

Er wordt naar je geluisterd

“Het mooie vind ik dat we continu er naar streven om onze cliënt zo lang mogelijk fijn thuis te kunnen laten wonen. Wij zijn er om hen te helpen en ondersteunen daar waar het nodig is. Wat mij ook erg aanspreekt, is dat je bij Thuisgenoten de kans krijgt jezelf continu te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het maken van e-learnings. 

Hoi, ik ben Jacintha,
Kan ik je helpen?

Jacintha-website

Vragen? Neem contact op

Jij verdient Thuisgenoten!

 Kom naar onze inloopavond en ontdek waarom!

Het maakt niet uit of je net bent afgestudeerd, op zoek bent naar een bijbaan of al enige jaren ervaring hebt in de zorg.