Coördinerend wijkverpleegkundige - Werken bij Thuisgenoten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Geen categorie

Coördinerend wijkverpleegkundige

 

Wat houdt Coördinerend wijkverpleegkundige in?

Als Coördinerend wijkverpleegkundige ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s van een of meerdere wijkteams en een van onze woonzorglocaties en verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van zorg. Je bent de schakel tussen de teams en de manager en werkt nauw samen met je collega wijkverpleegkundigen.

Je draagt zorg voor het personeelsbeleid, denk aan werving en selectie, werkzaamheden rondom verlof, verzuimbegeleiding, maar ook het coachen en begeleiden van collega’s binnen je team in de wijk en de woonzorglocatie. Je neemt actief deel aan werkoverleggen en bent verantwoordelijk voor de borging van procedures en werkwijzen. Daarnaast stimuleer je de implementatie van nieuwe ontwikkelingen, zoals beeldzorg. Je indiceert de zorg, coördineert de werkzaamheden en voert voorbehouden verpleegkundige handelingen uit. Jij bent het centrale aanspreekpunt voor cliënten, familie en andere zorgverleners, zoals huisartsen en transferbureaus. Jij betrekt de cliënt en zijn of haar netwerk bij het halen van de zorgdoelen. Het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt staat daarbij continu voorop. Je signaleert eventuele knelpunten in het zorgproces en onderneemt actie, waar nodig in samenspraak met je leidinggevende.

Om de zichtbaarheid en toegankelijkheid van Thuisgenoten te vergroten, heb je oog voor kansen en pak je deze enthousiast op. Ontwikkelingen in jouw wijk kun jij omzetten in ideeën voor betere zorg in de toekomst

Zelfstandig,
maar onderdeel van een team

Jij bent het centrale aanspreekpunt voor je collega’s in je team en voor cliënten, familie en andere zorgverleners. Je werkt voor een deel mee in het wijkteam en in de woonzorglocatie. Jij kunt je goed inleven, hebt overzicht en bent creatief in het bedenken van oplossingen.

In het team werken vaak stagiairs en leerlingen mee. Jij draagt je steentje bij door begeleiding te bieden aan onze toekomstige professionals! En samen geven jullie de beste zorg aan onze cliënten!

Voor deze functie vragen wij een hbo diploma Verpleegkunde. Ben je nog niet in het bezit van dit diploma? Kijk dan snel verder op de pagina opleiden of omscholen welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Andere vacatures met dezelfde functie

Momenteel helaas geen vacatures

Jij verdient Thuisgenoten!

 Kom naar onze inloopavond en ontdek waarom!

Het maakt niet uit of je net bent afgestudeerd, op zoek bent naar een bijbaan of al enige jaren ervaring hebt in de zorg.