Stageplek - Werken bij Thuisgenoten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Geen categorie

Stageplek

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Thuisgenoten leren we het liefst van én met elkaar: als stagiaire ben je dus erg belangrijk, want jij leert van ons en wij van jou! Wij bieden stageplekken voor de opleidingen Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3), Verpleegkundige (niveau 4), Maatschappelijke zorg (niveau 3) en Begeleider Specifieke doelgroepen (niveau 4), maar onder andere ook voor de opleidingen Marketing & Communicatie, HR-M en HR-D. Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Kijk voor het actuele aanbod van stageplekken op de pagina Vacatures.

Maatschappelijke stages
Naast diverse stagemogelijkheden biedt Thuisgenoten ook maatschappelijke stages. Een maatschappelijke stage is een stage voor scholieren uit het voortgezet onderwijs (VMBO/HAVO/VWO) waarbij zij vrijwilligerswerk (onbetaald) doen om kennis te maken met de zorg. Binnen Thuisgenoten betekent dit dat een scholier mee kan lopen met een zorgprofessional in een team of op een woonzorglocatie.

Een maatschappelijke stage is mogelijk binnen de Verpleging & Verzorging, Dagbesteding, Thuisbegeleiding en Huishoudelijke ondersteuning. Per aanmelding voor een maatschappelijke stage bekijkt het team of de afdeling of er mogelijkheden zijn. Het belang van de cliënt staat voorop. Scholieren met een vraag voor een maatschappelijke (of snuffel)stage kunnen zich melden bij de praktijkopleiders via het e-mailadres: praktijkopleiders@thuisgenoten.nl.

Hoi, wij zijn Mariska en Marjolein.

Bij vragen helpen wij je graag verder.
opleidingen@thuisgenoten.nl

Wil jij werkervaring opdoen én daarnaast geld verdienen?

Vul hieronder je telefoonnummer in en we bellen je voor persoonlijk advies!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.