Verpleegkundige - Werken bij Thuisgenoten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Geen categorie

Verpleegkundige

 

Wat houdt verpleegkundige in?

Als verpleegkundige bied je kwaliteitszorg in de vertrouwde omgeving van de cliënt. Je geeft cliënten echte aandacht en jouw drijfveer is de zelfredzaamheid van cliënten. Jij zet je in om cliënten zo lang en gelukkig mogelijk thuis te laten wonen. Je stelt op basis van de indicatie het (verpleegkundig) zorgplan op, wijzigt dit indien nodig en coördineert de zorgverlening. Ook ondersteun je de Verzorgenden IG en Helpenden hierbij. Je verricht verpleegtechnische handelingen, zoals subcutaan en intramusculair injecteren en katheteriseren. Zo nodig overleg je met de coördinerend wijkverpleegkundige over verpleegkundige interventies en schakel je met andere zorgverleners, zoals specialistische verpleegkundigen, huisartsen en ziekenhuizen.

Als verpleegkundige vind je het ook leuk om extra taken op te pakken zoals de planning, vraagbaak zijn voor collega’s en het coachen van bijvoorbeeld stagiaires. Daarnaast wil je jezelf verder ontwikkelen en specialiseren.

Zelfstandig,
maar onderdeel van een team

Thuiszorg
Je bent als Verpleegkundige niveau 4 in de thuiszorg samen met een zelfstandig team verantwoordelijk voor de zorg van onze cliënten in de wijk. Hierbij lopen je taken uiteen van voorbehouden handelingen tot ADL, het signaleren van problemen en het inlichten/raadplegen van de coördinerend wijkverpleegkundige hierover. Je bent onderdeel van een zelforganiserend team. Je werkt de ochtend, middag, avond en/of weekenddiensten. Door de zelforganiserende teams ontstaat er meer eigen verantwoordelijkheid voor medewerkers, minder sturing op details vanuit de leiding en een verdeling van taken waarin medewerkers onderling tot beslissingen komen. Hiermee kunnen onze medewerkers snel, flexibel en efficiënt reageren op de ontwikkelingen die op hen afkomen.

Woonzorglocaties
Naast de thuiszorg, heeft Thuisgenoten ook de beschikking over diverse woonzorglocaties in Wierden, Vroomshoop, Hengelo, Almelo en Haaksbergen waar je kunt werken. De appartementen zijn ruim en comfortabel en daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar cliënten gezellig samen kunnen zijn. Als Verpleegkundige in een woonzorglocatie ben jij een zelfstandige professional die ruimte en verantwoordelijkheid neemt in de uitoefening van je vak, je houdt je bezig met verzorgende en verpleegtechnische werkzaamheden en het verrichten van overige werkzaamheden volgens zorgplan. Je draagt bij aan een zo aangenaam mogelijk leven voor de cliënt.

In de teams werken vaak stagiairs en leerlingen mee. Jij draagt je steentje bij door begeleiding te bieden aan onze toekomstige professionals! En samen geven jullie de beste zorg aan onze cliënten!

Voor deze functie vragen wij een mbo diploma niveau 4 Verpleegkunde. Ben je nog niet in het bezit van dit diploma? Kijk dan snel verder op de pagina opleiden of omscholen welke opleidingsmogelijkheden er zijn.