Jolanda Bosch - Werken bij Thuisgenoten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Geen categorie

Jolanda Bosch

 

Het verhaal van

Jolanda Bosch

Verzorgende IG

Jolanda Bosch is sinds 2010 werkzaam binnen Thuisgenoten (voorheen ZorgPlusTwente). Ze is gestart in de thuiszorg en werd ook deels ingezet bij onze woonzorglocatie Oranjeplein in Vroomshoop. Sinds december 2021 werkt Jolanda volledig bij Oranjeplein.

Jolanda vertelt over haar werk als Verzorgende IG: “Met ontzettend veel plezier werk ik bij Thuisgenoten. Het contact met cliënten maakt mijn werk zo leuk. Ik verleen de dagelijkse zorg aan onze cliënten op de woonzorglocatie. Ik vind het fijn dat de cliënten mij kunnen vertellen wat ik voor hen kan betekenen en dat ze dit ook echt waarderen. Ik ben EVV’er van vier cliënten. Dit houdt in dat ik hun eerste aanspreekpunt ben en ook van hun familie. Als er wat is, kunnen ze bij mij terecht en ik kan ook met vragen rondom de cliënt bij hen terecht. Als ik vrij ben, nemen mijn collega’s voor mij waar. Er is altijd iemand aanwezig voor onze cliënten en hun familie. Ook ben ik als EVV’er verantwoordelijk voor het zorgplan van mijn cliënten. Denk aan de tussenevaluatie, de BEM (BeheerEigenMedicatie), risicosignalering en de arbocheck. Daarnaast ben ik samen met een collega planner bij woonzorglocatie Oranjeplein. Wij zorgen dat er gezond geroosterd wordt en dat de collega’s goed in de planning worden gezet.”

“Wat mij aanspreekt bij Thuisgenoten is dat ons streven is om onze cliënten zo lang mogelijk zelf de regie over hun eigen leven te laten behouden en dat wij hen helpen en ondersteunen daar waar het nodig is. De zorg voor onze cliënten in combinatie met een heel leuk team van verschillende collega’s met ieder zijn/haar eigen kwaliteiten maakt mijn dagelijkse werk zo mooi. Met elkaar de zorg geven die onze cliënten nodig hebben. Thuisgenoten is een fijne organisatie om voor te werken. Het is een groeiende en vernieuwende organisatie en ondertussen zijn we actief in verschillende delen van Nederland. Wat mij ook erg aanspreekt, is dat je de kans krijgt jezelf continu te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het maken van e-learnings. Op deze manier kan ik mijn kennis op peil te houden en ik zorg voor de benodigde accreditatiepunten in het kwaliteitsregister. Wil je een nieuwe uitdaging in de zorg? Informeer dan zeker bij Thuisgenoten!”